Posted on Hozzászólás most!

Így lettem mosianyu – Réka története

Első várandósság közben ki gondol arra, hogy mosható pelenkát akar használni? Igen tudom mostanság nyilván sokan, és egyre többen (hurrá) na én nem így terveztem. Az utolsó hetekben instagrammon számtalan igtv videót megnézve a témában egyre inkább tetszett de még mindig bonyolultnak gondoltam és, hogy nekem ez nem fog menni. (Amennyiben te is ettől tartasz olvasd tovább és meggyőzlek! : )

Hat hetes volt első és eddig egyetlen gyermekünk mikor meguntam a kukában található pelenka mennyiségét, a szagokról ne is beszéljünk. Azon a napon elmentünk megvenni az első mosható pelenkánkat. Fogalmam nem volt arról mi az, hogy AIO, zsebes, csónakos. Azt gondoltam ez undorító, büdös, macera, idő kinek van kedve ezzel foglalkozni? Tévedtem! Szerelem! Konkrétan sokszor ez az ‘énidőm’ és imádom.

Sok mindenen túl vagyunk most épp egy teljes készlet csere közepén járunk, mert bizony ez is előfordul. Ami eddig ‘fazon volt’ az már itt-ott megnyomja, szorítja. Nem! Ez nemkerül újra több tízezerbe mert a mositól használtan is gyorsan, jó áron meglehet válni és abból beszerezni az új darabokat. Az anyagi részétől sem kell tartani. Szóval Te ott aki épp ezt olvasod és még nem mertél belevágni neked üzenem, hogy hajrá, könnyebb mint gondolnád!

Vélemény, hozzászólás?