Posted on Hozzászólás most!

Így lettem mosianyu – Reni története

Hogy lettem mosianyu?

A legjobb barátnőm talált meg először ezzel a mosipelus dologgal (egyszerre vártuk a lányainkat) és bevallom, erősen túlzónak éreztem a határtalan lelkesedését, amivel betétekről meg külsőkről meg spórolásról, környezetvédelemről regélt. Oké, te mosd a pelenkákat, ha akarod -gondoltam-, de én nem hinném, hogy olyan nagy öröm ezzel vesződni… 21. század, helló! Minek fárasszam magam, gondolom lesz elég bajom így is egy újszülött körül.

Aztán valahogy a telefonom kihallgathatott minket, mert egyre dobálta nekem instán a szebbnél szebb gyapjú pelusokat és csak néztem, hogy ez ilyen?! Na ne szívass már, ennek utána kell járnom!   Szóval így kezdődött. Ekkor még csak plátói volt a szerelmem és főleg kifejezetten egy márkának szólt (Puppi), de már egyre többször kerestem rá a témára, kezdtek beszippantani az infók és egyre gyakrabban hagyta el szám, hogy HA én a mosipelust választanám… már egyáltalán nem tűnt lehetetlennek a dolog. Végül 3 hónapos volt a lányom, mikor eldöntöttem, hogy mosizni fogunk, és kellett hozzá az is, hogy ajándékba kaptunk egy szettet, amit egyből rá is adtam a lányra és persze elájultam, hogy ez milyen menő, mennyivel szebb, mint a “papírpelusok”!!

Nos igen, én az a fajta mosianyu vagyok, akit először a küllem győzött meg, csak aztán jött minden más előny.  De úgy gondolom, mindegy, miért kezded el, a lényeg, hogy csináld! És innen már nekünk sem volt megállás, ellenben voltak hullámvölgyek, meg nagy sikerélmények, mosivillantás mindenfelé, Balatonon, itthon a faluban, étteremben meg kb. tényleg mindenhol, rokonok elkápráztatása -sőt!- mosibemutatót is tartottam már. Egy tanácsom van csak azoknak, akik bizonytalanok: kezdd el még ma! Aztán már jön magától minden

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük