Szállítási feltételek

A webshopunkban leadott sikeres megrendelésről egy megerősítő e-mailt küldünk.

Amint megkaptuk a visszaigazolást a rendelésedről és arról, hogy kifizetted a termékeket (amennyiben nem utánvéttel rendelted), összeállítjuk a csomagodat.

Ha kész van a csomagod, arról szintén küldünk egy értesítő e-mailt, amelyben jelezzük, hogy a csomag kiszállítás alatt van.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

A házhozszállítás díja Magyarország területén: 990Ft.

Magyarország területén a webáruházunkban megrendelt termékeket a Furgefutár.hu Kft. keresztül juttatjuk el hozzád. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt ajánljuk, hogy olyan címre kérd a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagod.

Egy értesítő e-mailt küldünk arról, hogy a csomagodat a futárszolgálatnak átadtuk, vagyis a csomag szállítás alatt van.

Ha azt szeretnéd, hogy a megrendelésedet ne azonnal, hanem pl. a hónap végén, a szabadságod után stb. dolgozzuk fel, akkor ezt jelezd nekünk a rendelés során a Megjegyzés rovatban.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Lehetőséged van a csomagot személyesen is átvenni a székhelyünkön. (Szeged, Liszt utca 2.) Időpont egyeztetés céljából, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a +36-30-392-05-68-as telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen.