Zöldbox

Értékelés 3.00 az 5-ből, 1 értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés)

9 990 Ft

Zöldbox egy igazán exkluzív csomag, amely kiváló lehetőséget biztosít, hogy kipróbálhass “zöld” termékeket vagy akár babaköszöntő ajándéknak is ideális. Összeállt 6+1 női vállalkozó, akik mindegyike maga is édesanya, és olyan termékeket gyártanak, forgalmaznak, amelyek zöldebb jövőt segítik elő. Nézz bele Te is a boxba és próbáld ki mindegyik terméket!

Kiürítés
Cikkszám: ZOLDBOX Kategória:

Leírás

A csomag tartalma:

 • Mrant Mosipelus – Egy mosipelus kulcstartó – Az újrahasznosítás jegyében MRant kulcstartókat készít a megmaradt pelenkanyagokból. Ezek a cukik kis kulcstartók szerves részei lehetnek a mindennapokban, hasonlóan a mosható pelenkához – akár egy jelzés is a másik felé, hogy mi mossuk a pelenkákat és evvel más szülő érdeklődését is felkelthetjük.
 • Anya bioboltja – Egy ökozsákocska, amelyeket akár a vásárláshoz is vihetünk
 • Herbarting – az általuk készített fürdetőkrémet és babatestápolót próbalhatjátok ki illetve egy kedvezményre jogosító kupont is rejt a csomaf
 • Ökoabc – Lehetőséget teremtett, hogy a Helen biokozmetikum néhány termékét megismerjétek pl. naptej
 • Origi Shop – egy kézműves szappan, amely felhasználható a mindennapokban (A csomagba véletlenszerűen kerülnek az illatok.)
 • Évi Design Smart Solutions – kedvezményre jogosító kupon – Évi, négy gyermekes anyuka, aki olyan termékeket gyárt, amelyekkel csökkenthetjük a háztartás körül termelődő szemetet vagy visszaszoríthatjuk a műanyaghasználatot
 • Zöldpelus – egy darab Bambino Mio Miosolo pelus egy általad választott mintában – Bambino Mio Miosolo egy egyszerű, stílusos és szuper puha all-in-one pelenka, amely ugyanolyan könnyen használható, mint eldobhatós. A pelenka egy méretben kapható, ami azt jelenti, hogy hozzáigazítható a gyerkőc folyamatos növekedéséhez. A gyártó 4 kilogrammtól ajánlja.
 • AJÁNDÉK 100 grammos Mio Fresh pelenkafertőtlenítő, hogy igazán bele tudj vágni a mosipelusozásba!

 

 

További információk

Minta

Giraffe Jamboree, Honeybee Hive, Loveable Ladybug, Tiger Tango

Zöldbox termékről 1 értékelés

 1. Értékelés: 3 / 5

  Orosz Zoltán (megerősített tulajdonos)

  Szép kezdeményezés de legalább 1db papírbetétet rakhattak volna bele, mert csak a felbontásnál lett világos számomra hogy anélkül érkezett. Most rendelhetek azt is ha ki akarom próbálni a pelust.

  • medicne

   Kedves Zoltán, köszönöm a visszajelzését. A Bambino Mio Miosolo pelenkák papírbetét nélkül is használhatóak – én sem teszek a pelenkákba. A betét felett – popsival érintkező – anyag szárazontartóként is funkcionál, illetve a produktum is jól eltávolítható róla. Bátran ajánlom a papírbetét nélküli próbát is! 🙂 Üdvözlettel: Török Tímea

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük